Montare si instalare parchet!
 
Montare Parchet
 
Echipa de parchetari specializata in montajul si instalarea parchetului de orice fel la domiciliul sau sediul clientului in Bucuresti si Ilfov. Oferim si seviciul de tamplarie si reparatii parchet din lemn masivsau stratificat prin lucrari de slefuire, polisare si kit ceara. Montam parchet laminat, parchet din lemn masiv, parchet din lemn stratificat la cel mai bun raport calitate pret!
montaj parchet bucuresti

Parchetar Montare Parchet

Daca vrei sa schimbi aspectul podelei din casa ta, poti incepe prin inlocuirea parchetului vechi cu unul nou. Noi te vom ajuta cu demontarea si montajul parchetului nou achizitionat, ba chiar putem efectua masuratorile pentru necesarul de parchet, insa decizia cea mai grea este alegerea culorii sau tipului de material din care este realizat parchetul, care poate fi laminat, stratificat sau din lemn masiv

Montare Parchet

Parchetul laminat achizitionat din magazinele de specialitate, poate avea sisteme diferite de montaj: sistem de montaj prin clic, sistem de montaj dublu clic, montaj parchet prin lipire, etc. Cel mai des intalnit este parchetul cu montaj prin clic. Daca aveti necesarul minim de scule, montajul parchetului va fi foarte simplu. Pentru un montaj profesional apelati la echipele noastre de montaj si instalare parchet.
montaj parchet
Montaj Parchet

Montare Parchet

Montajul parchetului se realizeaza la o temperatura minima intre 12 si 15 grade, si maxim 18 si 20 grade, iar umiditatea in spatiul in care se executa montajul parchetului trebuie sa fie cuprinsa intre 50% - 80%, iar aceste conditii sa persiste in primele zile dupa montajul parchetului. In functie de destinatia spatiului in care doriti montajul parchetului acesta poate fi de doua feluri parchet casnic si parchet de trafic intens, acesta din urma avand un strat de protectie mai gros di se monteaza in spatiile comerciale sau de birouri.

Montare Parchet

Echipa MontareParchet.ro ofera servicii profesionale de montaj si instalare parchet si pe scari interioare, efectuarea montajului de parchet pe treptele scarii fiind un procedeu nu tocmai usor. Pe treptele scarii se poate monta parchet laminat, parchet stratificat sau parchet din lemn masiv. Ne ocupam de masuratori, stabilim dimensiunile optime ale placilor de parchet ce vor fi instalate.
Montaj Parchet Bucuresti
montaj parchet bucuresti

Montarea Parchetului

Echipa noastra de parchetari urmeaza cu strictete toti pasi de montaj al parchetului. Avem experienta vasta in montajul parchetului atat in locuinte, dar si in spatii comerciale, sedii de firme, cladiri de birouri, institutii, chiar si in gradinite. Bucurati-va de calitatea unui montaj bine executat si garantat apeland la echipa noastra de montaj parchet.
 

www.MontareParchet.ro

Oferim garanție

Oferim garanție pentru toate serviciile de montaj si reparatii parchet . Dacă găsiți defecte, le vom repara gratuit

Cel mai bun preț

Garantăm prețuri clare, fără plăți suplimentare și condiții ascunse, cel mai bun pret pentru serviciile de montaj si reparatii parchet

Materiale de înaltă calitate

Lucram cu materiale si scule de inalta calitate.

Proiectare

Vă putem ajuta in dezvoltarea unui proiect, sau îl puteți folosi pe al nostru

Experți

Avem doar cei mai buni specialiști cu o experiență de peste 5 ani

Viteză

Terminăm renovarea în termenul stabilit
Inlocuirea Parchetului
Inlocuirea parchetului se efectueaza de obicei atunci cand se efectueaza lucrari capitale de renovare, sau cand parchetul vechi sau deja existent este deteriorat fizic sau doar estetic. Inaite de a lua decizia inlocuirii parchetului vechi, verificati daca deteriorarea este doar una estetica ce ar futea fi remediata usor cu un kit de reparatii parchet. daca nu va pricepeti, puteti apela cu incredere la serviciile echipei noastre de reparatii parchet. In general lucrarile de reparatie ale parchetului se fac in urma zgarieturilor lasate de picioarele sau rotile mobilierului din incapere. Pentru a rezolva problema micilor zgarieturi ale parchetului echipa MontareParchet.ro va pune la dispozitie serviciul de reparatii parchet ce include lucrari de slefuire a zgarieturilor din parchet, umplerea acestora cu materiale profesionale de cea mai buna calitate, dupa care se aplica un strat de lac sauceara dupa caz. In cazurile in care parchetul stratificat se umfla din cauza apei sau a caldurii cea mai intalnita modalitate este inlocuirea placii de parchet cu alta noua. De preferat ar fi ca inlocuirea parchetului vechi sa se faca doar in cazurile deteriorari irevocabile, acolo unde nu se mai pot face reparatii ale parchetului. Sunt foarte multe tutoriale care ne invata cum se monteaza parchetul, insa nu toata lumea se pricepe, pentru lucrari de calitate si garantie apelati la o echipa profi de montaj parchet .
 
Montaj Parchet din Lemn Masiv 
Montaj Parchet din Lemn Masiv 
Preț Montaj Parchet din Lemn Masiv
Tamplari cu experienta ofera Servicii profesionale de montaj parchet din lemn masiv in Bucuresti si Ilfov. 

Echipa de Parchetari

MontareParchet.ro este o echipă de profesioniști cu experiență în tot felul de lucrări de montaj si renovare parchet

Oferim servicii de montaj si instalare parchet de orice fel. După examinarea locului, personalul nostru face o estimare gratuită pentru a cunoaște prețul total al lucrărilor de montaj parchet. Montam si instalam parchet laminat, stratificat sau din lemn masiv achizitionat de client din magazine precum Dedeman, Leroy Merlin, Mat Haus, Brico Depot, sau online.

Clienții noștri

70%

vin prin recomandări

25%

revin la noi

80%

rezervă serviciul montaj parchet

95%

ne recomandă prietenilor

Cum Functioneaza serviciul de Montaj Parchet !

Începeți

Completați formularul online sau ne contactati telefonic

Estimare gratuită

Vă contactăm în aceeași zi cu o estimare gratuită

Programare

Programam de comun acord serviciul de montaj parchet

Efectuarea Montajului de Parchet

 
079999676

Bucuresti si Ilfov

// Ресайз iframe-а фримиум баннера